Organiseer uw Bouw met een Uitvoeringsmodel

leestijd: 2 minuten
,

leestijd: 2 minuten

Wat een goed idee! Fantastisch!

Klusser uit Rotterdam

4D Uitvoeringsmodel

Werkt u vaak met verschillende onderaannemers of leveranciers, dan ontstaan bouwfouten en vertragingen vaak in de onderlinge afstemming en communicatie. Een 3D Uitvoeringsmodel – ofwel een 4D model – kan hierbij helpen!

Mijn uitvoeringsmodel laat de bouwvolgorde per leverancier zien: wat kan hij op de bouwplaats verwachten voordat hij begint, én wat moet er staan als hij klaar is. Zo weet de sloper wat er verwijderd moet worden én wat niet, en weet de leverancier van de prefab wanden op welke fundering hij kan bouwen en waar de stempels staan.

Bekijk het filmpje om te zien hoe dat eruit ziet!

Uw voordelen op een rij:

  • U kunt het model met uw opdrachtgever bespreken en laten zien wat u gaat doen: wanneer heeft de klant de grootste overlast, of wanneer moeten werkzaamheden die de klant zelf doet gereed zijn?
  • U kunt het model op uw laptop of tablet meenemen naar de bouw en doornemen met uw partners terwijl u beiden op locatie bent
  • U kunt in elke bouwfase door het model heen lopen met de gratis SketchUp Viewer
  • Het model vereenvoudigd uw communicatie tussen u en uw onderaannemers en verkleind de kans op faalkosten en discussies tijdens het werk

Totaalpakket

De kosten om het 4D model te maken zijn laag, omdat het 3D Schetsplan hier al op voorbereid is. Ik kan u daarom een totaalpakket van 3D Schetsplan en 4D Uitvoeringsmodel voor één vaste lage prijs aanbieden.

Bel me terug!