Vertrek uit KL

leestijd: 1 minuten

Vandaag is het weer zover, ik zal blij zijn als ik de vlucht naar Auckland gehad heb zeg. Dat gedoe met omboeken en de visa requirements maken me er niet helemaal gerust op. Vandaag gelukkig wel nog de bank-statement van ANZ kunnen regelen. Miss Bene Tupou heeft me vandaag echt uit de brand geholpen. Nog snel even een printje en een wasje gedraaid en toen naar de Twin Towers geweest. Voor RM85 was de toegang best prijzig maar het was de moeite waard om op 170m hoogte door de skybrug te lopen. Het observatiepunt op 370m was ook zeker de moeite. Voor een architect zelfs een must. Erg tof om die hoogte weer eens te ervaren.

Tip van de dag:

Zoeken naar goedkopere vluchten levert meestal niet zoveel op. Als je dezelfde uren die je aan het zoeken bent kunt werken verdien je net zoveel.

Later nog op aanraden van Kasper een burger zitten eten en toen teruggelopen naar het hostel. Onderweg nog een ware onweersbuit gehad en twintig minuten onder een viaduct gestaan. Toen toch maar gaan lopen, maar ik kwam tamelijk nat aan. Nog even snel gedoucht en afscheid genomen van Morgan en Sam die net terugkwamen van de Batu Caves. ’s Avonds al op tijd naar de bussen gegaan om op het vliegveld te komen. Ik had toch niks beters meer te doen dan wat vervelen in de woonkamer van t hostel. Achteraf maar goed ook: het was spitsuur dus de reis duurde wat langer.